Livestreaming online binnen 24 uur.

Met een livestream (webcast) maakt u het mogelijk om bijeenkomsten of persoonlijk contact in welke vorm dan ook, vanuit thuis te kunnen blijven uitvoeren. Een livestream kan via een beveiligde verbinding benaderd worden. Denk hierbij aan de welbekende platformen als YouTube, Vimeo en Facebook. Gebruikers hebben hierdoor de mogelijkheid om vooraf een wachtwoord te ontvangen. Eventech audiovisueel is uw partner om snel en gemakkelijk een betrouwbare oplossing te realiseren.

Permanente oplossing

Wij verbinden desgewenst uw huidige systeem met een professioneel en stabiel live streamingpakket, en bieden externe hosting aan met genoeg capaciteit. Perfecte HD-kwaliteit, zonder vervelende buffers of onderbrekingen!

Tijdelijke oplossing

Om u snel en gemakkelijk van dienst te kunnen zijn bieden wij ook tijdelijke oplossingen. Indien gewenst compleet met (meerdere) camera’s, microfoons en geluid.

Ga nu ook online en neem contact op

We komen graag met u in contact zodat we u precies van het juiste advies kunnen voorzien. Laat uw naam, e-mail en telefoonnummer achter en we bellen u!

  Let’s Talk.

  CONTACT DETAILS

  Phone: +31 161 41 31 06
  Email: informatie@eventech.info

  Connect.

  SOCIAL PRESENCE

  Find Me.

  ADDRESSS

  Van Houtenstraat 9,
  5121 AK Rijen